BIJ Ons Natuurlijk!

Lotte Laan

Waar je mij vindt in mijn vrije tijd? Dan ben ik vooral lekker aan het bakken en kokkerellen in de keuken! Als tiener wilde ik altijd al banketbakster worden. Hoewel ik uiteindelijk toch de IT ben ingegaan, ( IT?! Yep, ook daar weet ik wat van te bakken 8-) ) is de liefde voor koken altijd gebleven.

Ik vind het vooral leuk om de wat ingewikkeldere recepten met je te delen. En alles tot in detail zelf te maken. Wordt er een kruidenmix gebruikt in een recept? Dan deel ik met jullie hoe je deze kruidenmix zelf kunt samenstellen. Zie je indrukwekkende foto’s voorbij komen van gelaagde taarten? Die zijn dan waarschijnlijk door mij gedeeld. Ik laat je hierin eenvoudig stap-voor-stap zien hoe jij ook dit mooie resultaat kunt bereiken.

Ben je net als ik een liefhebber van bakken en koken, dan herken je waarschijnlijk dat handige tips en trucs altijd welkom zijn. Het lijkt me leuk als je deze met mij deelt via een reactie onder mijn recepten.

Lieke Laan

Ik geniet ervan om lekker en gezond te eten. Op de blog zul je dan ook zien dat ik voornamelijk recepten met jullie deel. Naast de smaak die voeding heeft, vind ik ook het effect op mijn lichaam belangrijk. Ik kies daarom bewust voor de ingrediënten die ik gebruik. Zo probeer ik bijvoorbeeld suiker, tarwe en koemelk producten te vermijden.

Deze bewuste omgang met voeding is bij mij begonnen sinds mijn oudste zus in aanraking kwam met de boeken van Amber Albarda. Enthousiast vertelde ze hoe ze naast het kwijtraken van haar zwangerschapskilo's, ook ineens meer energie had, een mooiere huid en sterke glanzende haren. Na de pubertijd bleef ik zelf veel huidproblemen houden waar ik ondanks verschillende huidbehandelingen niet vanaf leek te komen. Het aanpassen van mijn voeding wilde ik daarom ook wel uitproberen! Ik heb nu eindelijk weer een egale huid en voel me daarnaast veel gezonder en lekkerder in mijn vel dan voorheen.

Bij iedereen kan de reactie op voeding anders zijn, dus ik raad je dan ook aan om zelf kritisch te blijven kijken welke ingrediënten wel of niet goed voelen voor jouw lichaam.

Heb je zelf een lekker recept waar jouw lichaam blij van wordt, dan zou ik het ontzettend leuk vinden als je die met ons wilt delen! Dit kun je doen door te reageren op een blogpost of een mailtje te sturen naar lieke@bijonsnatuurlijk.nl

Jet Laan

Sinds ik ervaren heb wat biologische producten voor invloed hebben op mijn gezondheid en op die van mijn kinderen en kleinkinderen, ben ik volledig overgestapt naar het gebruik van biologische producten. Het is onze gezondheid ten goede gekomen in onder andere de vorm van meer energie, minder huidproblemen en minder overgewicht.

Wanneer ik onze bevindingen deelde met anderen, merkte ik dat ook zij graag wilden overstappen op biologische producten, maar dat het nog niet zo gemakkelijk is om dit in praktijk te brengen. Waar kun je het gemakkelijk krijgen en hoe kun je het gemakkelijk klaarmaken? Samen met mijn zoon en dochters ben ik een webwinkel begonnen met biologische producten en een blog met recepten en wetenswaardigheden over onze voeding.

Ik nodig je uit om eens rond te kijken in onze webwinkel https://www.bijonsnatuurlijk.nl/ waar je gemakkelijk vele biologische producten kunt bestellen. De recepten in de blog zijn gemakkelijk uitvoerbaar waardoor het gemakkelijk is gezonde voeding in te passen in je dagelijkse leven.

De kracht van onze webwinkel is dat we door samen te werken met elkaar, ook jij als klant, meer mogelijkheden kunnen creëren. Dus heb je interessante info, lekkere recepten of wil je wat anders delen dan horen we graag van jou!