Bloggers

Ontmoet onze bloggers

Recept 5 minuten ijs!

Hee psst, als je slim bent gooi je vanavond snel even een gepelde banaan in de vriezer! Mijn telefoon vertelt mij dat het morgen 26 graden wordt! Gooi morgen je bevroren banaan met wat bevroren frambozen door een blender en je kunt jezelf binnen 5 minuten trakteren op heerlijk, zelfgemaakt en gezond ijs!

Receot gezond ijs

Gepubliceerd op:

Ik geniet ervan om lekker en gezond te eten. Je zult op deze blog dan ook zien dat ik voornamelijk recepten met jullie deel. Naast de smaak die voeding heeft, vind ik ook het effect op mijn lichaam belangrijk. Ik kies daarom bewust voor de ingrediënten die ik gebruik. Zo probeer ik bijvoorbeeld suiker, tarwe en koemelk producten te vermijden.

Bij iedereen kan de reactie op voeding anders zijn, dus ik raad je dan ook aan om zelf kritisch te blijven kijken welke ingrediënten wel of niet goed voelen voor jouw lichaam.

Reacties

Log in om een reactie te plaatsen.