Bloggers

Ontmoet onze bloggers

Lieve thee

Toen we met de familie op vakantie waren in Frankrijk riep Joel geschrokken naar mijn zwager Wouter: "Je zoontje zit allemaal bloemetjes op te eten!" "Ooh", zei Wouter nuchter. "Zolang hij geen gras eet gaat het prima. Die Madeliefjes zijn volgens zijn moeder gezond." En tevreden kauwend op een geel frummeltje wat nog over was van dat mooie bloemetje kroop mijn 10 maanden oude neefje verder door het gras op zoek naar meer.

Tijdens een zonnige wandeling heb ik er vandaag weer eens zelf een hand vol van geplukt. In een kopje kokend water gegooid en nu lekker aan de MadeLiefjes thee.

Heb jij ook bloemetjes waar je zelf thee van maakt? Deel het met ons via een reactie onderaan de pagina!

madeliefjes thee

Gepubliceerd op:

Ik geniet ervan om lekker en gezond te eten. Je zult op deze blog dan ook zien dat ik voornamelijk recepten met jullie deel. Naast de smaak die voeding heeft, vind ik ook het effect op mijn lichaam belangrijk. Ik kies daarom bewust voor de ingrediënten die ik gebruik. Zo probeer ik bijvoorbeeld suiker, tarwe en koemelk producten te vermijden.

Bij iedereen kan de reactie op voeding anders zijn, dus ik raad je dan ook aan om zelf kritisch te blijven kijken welke ingrediënten wel of niet goed voelen voor jouw lichaam.

Reacties

Log in om een reactie te plaatsen.