Bloggers

Ontmoet onze bloggers

Chocolade kersen cake sensatie!

Ik ben gek op rood fruit! En ik ben gek op chocolade! Wie niet?! :D
Deze twee heb ik met enthousiasme met elkaar gecombineerd. Deze brownie met kersen en frambozen was het resultaat!

Brownie kersen cakeAantal personen: 12 als je wilt delen. 
Bereidingstijd: 60 minuten


Ingrediënten

- 1 handvol kersen, in halfjes gesneden en zonder pit.
- 300 gr amandelmeel
- 50 gr rauwe cacao poeder
- 50 gr gesmolten kokosolie
- 80 gr Griekse yoghurt
- 2 scharrel eieren
- 180 gr ahornsiroop
- 1/2 tl baking soda
- Frambozen en kokosrasp ter decoratie

Bereidingswijze

Kluts alle vloeibare ingrediënten eerst goed door elkaar heen en voeg dan alle droge ingrediënten een voor een toe. Schep vervolgens de stukjes kersen door het mengsel.

Giet het mengsel in een bakvorm en bak in een voorverwarmde oven op 160 graden voor ongeveer 45 minuten. De cake is klaar wanneer je er een sateprikker in kunt steken die er weer droog uitkomt. 

Geniet! :)

Gepubliceerd op:

Ik geniet ervan om lekker en gezond te eten. Je zult op deze blog dan ook zien dat ik voornamelijk recepten met jullie deel. Naast de smaak die voeding heeft, vind ik ook het effect op mijn lichaam belangrijk. Ik kies daarom bewust voor de ingrediënten die ik gebruik. Zo probeer ik bijvoorbeeld suiker, tarwe en koemelk producten te vermijden.

Bij iedereen kan de reactie op voeding anders zijn, dus ik raad je dan ook aan om zelf kritisch te blijven kijken welke ingrediënten wel of niet goed voelen voor jouw lichaam.

Reacties

Log in om een reactie te plaatsen.
schreef:

Hoera! wat interessant om te lezen. Dit wist ik niet