Bloggers

Ontmoet onze bloggers

Rijkgevulde speltpasta met Italiaanse olijven en geroosterde pijnboompitten

Pasta kan heel gewoon zijn. Maar niet als je werkt met rijke speciale ingrediënten zoals de pesto, olijven en pijnboompitten in dit recept! Reken maar dat die borden worden afgelikt, haha!

heerlijke pasta met olijven en pijnboompitten

Aantal: 2 personen
Bereidingstijd: 25 minuten

Ingrediënten

- 250 gr speltpasta
- 2 flinke eetlepels groene pesto
- 150 gr pomodorosaus met basilicum
- 150 gr olijven
- handje pijnboompitjes, even kort roosteren voor extra smaak
- 1 rode paprika
- 1 kleine courgette
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 200 gr feta
- Kokosolie om in te bakken

Bereidingswijze

Kook de speltpasta in ongeveer 11 minuten gaar. Snijd alle groentes in kleine stukjes en bak deze in wat kokosolie. Breng dit op smaak met twee flinke eetlepels pesto. Voeg vervolgens de pomodorosaus, de feta en de olijven toe en laat het 1 minuutje samen warm worden. Meng alles samen in een pan, voeg de pijnboompitjes toe en je hebt een heerlijke Italiaanse pasta!

Eet smakelijk!

Gepubliceerd op:

Ik geniet ervan om lekker en gezond te eten. Je zult op deze blog dan ook zien dat ik voornamelijk recepten met jullie deel. Naast de smaak die voeding heeft, vind ik ook het effect op mijn lichaam belangrijk. Ik kies daarom bewust voor de ingrediënten die ik gebruik. Zo probeer ik bijvoorbeeld suiker, tarwe en koemelk producten te vermijden.

Bij iedereen kan de reactie op voeding anders zijn, dus ik raad je dan ook aan om zelf kritisch te blijven kijken welke ingrediënten wel of niet goed voelen voor jouw lichaam.

Reacties

Log in om een reactie te plaatsen.