Bloggers

Ontmoet onze bloggers

Groene smoothie op je gezondheid!

BIJ Ons doen we graag aan goede voornemens. Het laat Ons weer even stilstaan bij de gezonde gewoontes die toch zomaar op de achtergrond zijn geraakt gedurende het jaar. Zo ook de groene smoothie. En dat is zonde, want ze zijn super lekker en ook nog eens heel gezond!

Dus hup, wij hebben de blender er weer bijgepakt. Doe je met ons mee? We horen graag jouw favoriete recept! Dit is er alvast een van Ons Natuurlijk:

Groene smoothie met komkommer


Aantal
: 2 personen
Bereidingstijd: 5 minuten

Ingrediënten

1/2 komkommer
1 banaan
1 theelepel vanillepoeder 
2 theelepels hennepolie
1 eetlepel lijnzaad

Bereidingswijze

Gooi alle ingrediënten in een blender en mixen maar! Op je gezondheid! 

Gepubliceerd op:

Ik geniet ervan om lekker en gezond te eten. Je zult op deze blog dan ook zien dat ik voornamelijk recepten met jullie deel. Naast de smaak die voeding heeft, vind ik ook het effect op mijn lichaam belangrijk. Ik kies daarom bewust voor de ingrediënten die ik gebruik. Zo probeer ik bijvoorbeeld suiker, tarwe en koemelk producten te vermijden.

Bij iedereen kan de reactie op voeding anders zijn, dus ik raad je dan ook aan om zelf kritisch te blijven kijken welke ingrediënten wel of niet goed voelen voor jouw lichaam.

Reacties

Log in om een reactie te plaatsen.