Bloggers

Ontmoet onze bloggers

Recept groene smoothie met avocado

Wat we BIJ Ons doen als we extra op onze gezondheid willen letten? Dan starten we de dag met een groene smoothie Natuurlijk! Deze zit vol gezonde vitaminen en mineralen en geeft een lekkere boost aan energie. Hier delen we een recept op basis van avocado en komkommer. Hoe maak jij je groene smoothie?

detox groene smoothie recept

Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 10 minuten

Ingrediënten 

2 appels
1 avocado
1/3 komkommer
Sap van een 1/2 citroen
1cm gember
1 handvol sla
1 kop water
2 eetlepels hennepolie
1 eetlepels lijnzaadolie 

Bereidingswijze

Mix alle ingrediënten in een blender en giet het mengsel over in glazen. Op je gezondheid!

Gepubliceerd op:

Ik geniet ervan om lekker en gezond te eten. Je zult op deze blog dan ook zien dat ik voornamelijk recepten met jullie deel. Naast de smaak die voeding heeft, vind ik ook het effect op mijn lichaam belangrijk. Ik kies daarom bewust voor de ingrediënten die ik gebruik. Zo probeer ik bijvoorbeeld suiker, tarwe en koemelk producten te vermijden.

Bij iedereen kan de reactie op voeding anders zijn, dus ik raad je dan ook aan om zelf kritisch te blijven kijken welke ingrediënten wel of niet goed voelen voor jouw lichaam.

Reacties

Log in om een reactie te plaatsen.