Bloggers

Ontmoet onze bloggers

Zelfgemaakte pindasaus

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: +/- 15 min

Ingredienten:

6 el pindakaas
3 el azijn
3 el ketjap manis
1 el palmsuiker
1 tl sambal oelek (optioneel)
half glaasje water om mee te beginnen

Bereiding:

1.    Doe alle ingredienten in een saus-/steelpannetje
2.    Zet nog een glaasje water klaar voor later
3.    Verwarm alles al roerend totdat het begint te koken
4.    Draai het vuur laag en blijf roeren
5.    Wanneer de saus erg dik wordt kun je beetje bij beetje water toevoegen
6.    Draai het vuur uit zodra de saus een mooi glad mengsel is geworden.


Lekker bij zelfgemaakte nasi

 

 

Gepubliceerd op:

Waar je mij vindt in mijn vrije tijd? Dan ben ik vooral lekker aan het bakken en kokkerellen in de keuken! Als tiener wilde ik altijd al banketbakster worden. Hoewel ik uiteindelijk toch de IT ben ingegaan, ( IT?! Yep, ook daar weet ik wat van te bakken 8-) ) is de liefde voor koken altijd gebleven.

Ik vind het vooral leuk om de wat ingewikkeldere recepten met je te delen. En alles tot in detail zelf te maken. Wordt er een kruidenmix gebruikt in een recept? Dan deel ik met jullie hoe je deze kruidenmix zelf kunt samenstellen. Zie je indrukwekkende foto’s voorbij komen van gelaagde taarten? Die zijn dan waarschijnlijk door mij gedeeld. Ik laat je hierin eenvoudig stap-voor-stap zien hoe jij ook dit mooie resultaat kunt bereiken.

Ben je net als ik een liefhebber van bakken en koken, dan herken je waarschijnlijk dat handige tips en trucs altijd welkom zijn. Het lijkt me leuk als je deze met mij deelt via een reactie onder mijn recepten.

Reacties

Log in om een reactie te plaatsen.
schreef:

Jaaaaa is dat Wouters recept?!

schreef:

Dank je wel Lot! Zo heb ik je recept altijd bij de hand! :-)