Bloggers

Ontmoet onze bloggers

Petit Jolie baby verzorgingsproducten

Ik ben razend enthousiast over de natuurlijke baby verzorgingsproducten van Petit & Jolie. Tijdens mijn zwangerschap heb ik lange tijd het internet af zitten speuren naar gebruikerservaringen van andere moeders. Ik wilde namelijk wel een natuurlijk en huidvriendelijk product, maar ik wilde ook graag een gevoel van wellness als we het gebruikt hebben. En zo kwam ik bij Petit & Jolie. 

Onze kleine dame werd 2 weken over tijd geboren en haar vernix, die de huid beschermd na de geboorte, was vrijwel verdwenen. Haar huidje droogde al snel uit en ondanks dat ik de eerste tijd liever geen producten wilde gebruiken, heb ik toch besloten bodylotion van Petit & Jolie te gebruiken. Ze kreeg weer een prachtig, soepel babyhuidje. Wat ben ik achteraf blij dit merk gevonden te hebben!

Inmiddels zijn we een aantal maanden verder en gebruiken we het gehele assortiment van Petit & Jolie. De producten hebben een heerlijke frisse geur op basis van natuurlijke ingrediënten. De lijn bestaat uit baby badolie, haar en body shampoo, billencreme en bodylotion. Een aanrader!

Je kunt de producten van Petit & Jolie hier Bij Ons Natuurlijk vinden:

Petit & Jolie baby bodylotion of gebruik de meeneemverpakking

Petit Jolie billencreme of gebruik de meeneemverpakking

Petit Jolie baby badolie

Petit Jolie body en haar shampoo of gebruik de meeneemverpakking

Petit Jolie baby massage olie

 

of vind je het leuk om de producten als kado te geven? (Uit ervaring weet ik dat dit echt heel leuk is om te krijgen!)

Petit Jolie giftset

 

Heb jij ook ervaring met de producten van Petit Jolie?

Gepubliceerd op:

Reacties

Log in om een reactie te plaatsen.