Bloggers

Ontmoet onze bloggers

Gezonde wafels voor lunch

Afgelopen weekend heerlijke amandelwafels gebakken voor de lunch! Lekker om direct op te eten en als je ze in de koelkast bewaard kunnen ze ook prima de volgende dag mee naar werk. Reken maar dat je collega's je watertandend aankijken 

Door de basis van noten en haver vullen deze wafels goed en geven ze behoorlijk wat energie.

Aantal: 6 grote wafels
Bereidingstijd: 20 minuten

Ingrediënten

gezondje amandel wafels- 85 gr amandelmeel
- 40 gr kokosmeel
- 150 ml havermelk
- 50 ml gesmolten kokosolie
- 3 opgeklopte eieren
- 1/2 tl natrium bicarbonaat
- 1 tl vanille
- 1 tl kaneel

Bereidingswijze

Mix alle ingrediënten door elkaar totdat er een glad beslag ontstaat en bak de wafels in wat kokosolie in je wafelijzer.

Maak er een echt feest van met seizoensfruit en ahornsiroop!

Smakelijk! Lieke

Gepubliceerd op:

Ik geniet ervan om lekker en gezond te eten. Je zult op deze blog dan ook zien dat ik voornamelijk recepten met jullie deel. Naast de smaak die voeding heeft, vind ik ook het effect op mijn lichaam belangrijk. Ik kies daarom bewust voor de ingrediënten die ik gebruik. Zo probeer ik bijvoorbeeld suiker, tarwe en koemelk producten te vermijden.

Bij iedereen kan de reactie op voeding anders zijn, dus ik raad je dan ook aan om zelf kritisch te blijven kijken welke ingrediënten wel of niet goed voelen voor jouw lichaam.

Reacties

Log in om een reactie te plaatsen.